Підсумки громадських обговорень
Опубликовано в рубрике: новини

Дубенська міська ЦБС напротязі березня-серпня 2012 року проводила громадські обговорення на тему: «Якою має бути бібліотека нашої громади?». На території міста Дубна проживає 37596 чоловік. В підпорядкуванні  відділу культури і туризму міської ради функціонує п’ять бібліотек.

Бібліотеками організовувалось і проводилось анкетування, опитування, круглі столи, конкурси малюнків тощо. В приміщеннях бібліотек, будинків культури, відділеннях зв’язку, магазинах було розміщено скриньки для збору зауважень та пропозицій, а також було розміщено повідомлення про проведення громадських обговорень на сайті центральної міської  бібліотеки та дитячої бібліотеки. Були подані матеріали в ЗМІ. Міська газета «Замок» розмістила матеріал в №15 від 15 квітня 2012 року. Дана газета виходить 3000 тиражем.

Станом на 1 вересня 2012 року в обговореннях взяли участь 5900 респондентів, з них.

Більшість опитаних основними проблемами вважають: потребу ремонтів приміщень бібліотек, відсутність комп’ютерів з периферійними пристроями та доступом до мережі Інтернет,  придбання мультимедійного обладнання, недостатнє комплектування фондів сучасною літературою, довідковими і навчальними посібниками, відсутність санвузлів, ігрових кімнат для дітей. Найбільшою проблемою залишається ремонт читального залу та фасаду міської центральної бібліотеки.

Приємним є те, що під час обговорень міська публічна бібліотека-філіал №2 завдяки допомозі міської ради, відділу культури і туризму, головного лікаря Дубенської лікарні матері і дитини Ростислава Андрощука  та  місцевої релігійної громади храму Вознесіння та особисто отця Романа Бобесюка змінила свою адресу з  провулка Шумовського,7 , де знаходилась в орендованому приміщенні на вулицю Грушевського 102. В новому приміщенні бібліотеки є опалення, санвузол, проведений ремонт даху. Урочисте відкриття планується до Всеукраїнського дня бібліотек.

Друга хороша новина проведення капітального ремонту в міській публічній бібліотеці-філіалі №3,по провулку Шкільному,5: проведено ремонт опалювальної системи, замінено підлогу,  вхідні двері, пофарбовано стіни.

Графік роботи бібліотек влаштовує  98.8 % опитаних. Робота усіх бібліотек системи визнана задовільною.

dubnomcb @ 10:55

Нет комментариев к этой статьи.

Добавить комментарий

(обязательно)

(обязательно)


Instruction for comments :

You can use these tags:
XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



RSS лента для чтения комментариев к этой статье | Обратная ссылка URI