Свято книги
Опубликовано в рубрике: новини

У нашому місті стало вже традицією в день святкування міста проводити свято книги та засідання літературної світлиці «Книга – джерело мудрості»

Важко переоцінити значення книги для людства. Спочатку рукописна, а потім друкована, книга була і залишається невичерпним джерелом знань.

На святі письменники Рівненщини розповідають про свої здобутки, які відбулися протягом року, діляться досягненням. А їх кожного року чимало є.

Цьогорічну міжнародну премію ім. Авеніра Коломийця отримав Микола Солтис із Хмельниччини, уродженець села Привільне за книгу про місцевий край «Ой горе тій чайці».

Премію вручив заступник голови райдержадміністрації Шесталюк Ю.Ю.

В обласному конкурсі 2012 року «Краща книга Рівненщини» перемогу отримав історичний роман Сергія  Курінного «Вогонь і попіл», який викликав справжнє захоплення серед читачів в нашому місті, і в інших містах і селах  нашої області. Щиро вітаємо Сергія Григоровича з перемогою . Користувачі бібліотек чекають на продовження твору.

Маленькі читачі з цікавістю познайомилися з цілою серією дитячих книг, які з’явилися у нашому місті протягом року. Це і «Чемний кіт» Володимира Дьоміна, і «Працьовита бджілка» Євгенії Глівки, і «Зайчик-загайчик» Євгенії Комісарук, і «Гойдалка для жука» Любові Пшеничної, і «Математичне віконце» Тетяни Собецької .

dubnomcb @ 08:12

Нет комментариев к этой статьи.

Добавить комментарий

(обязательно)

(обязательно)


Instruction for comments :

You can use these tags:
XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



RSS лента для чтения комментариев к этой статье | Обратная ссылка URI